19 NOV. SYMPOSIUM CLIËNTONDERSTEUNING


Klik hier voor het verslag van het symposium.
Wilt u direct naar de pdfs van de presentaties en onderzoeksrapporten?Klik hier  

BCMB

Welkom op de website van de Beroepsvereniging van Cliëntondersteuners (BCMB). BCMB zet zich in om cliëntondersteuners te versterken. Wij bieden (aankomende) cliëntondersteuners:
  • Een online leeromgeving met geaccrediteerde opleidingen voor een registratie bij Registerplein en SKJ. Door het volgen van deze leertrajecten breid je je kennis verder uit én behaal je eenvoudig jouw punten.
  • Een jaarlijkse Vakdag en regiobijeenkomsten.
  • € 25,- korting op jouw registratie bij het Registerplein.
  • Een steuntje in de rug in de behartiging van de professionele belangen van Clientondersteuners.
BCMB lobbyt voor onafhankelijke, levensbrede cliëntondersteuning en zet zich in voor het versterken van het beroep. Onder andere door een beroepscode, beroepsprofiel en passende criteria bij het Register van Cliëntondersteuners.

Samen met onze leden bouwen wij aan een sterke beroepsgroep.
Leeromgeving

Leeromgeving

BCMB biedt haar leden een online leeromgeving waarin zij een eigen ontwikkelplan kunnen maken en leertrajecten kunnen volgen. Ook is er de mogelijkheid voor (digitale) intervisie. Klik hier
voor meer informatie. Of klik op het icoontje om direct naar de leeromgeving te gaan.
e-Captain

e-Captain

BCMB gebruikt het systeem e-captain voor de ledenadministratie en de inschrijvingen voor BCMB-bijeenkomsten. Klik hier om in het inlogscherm te komen.
Inlog kwijt? Stuur een mail naar info@bcmb.nl.
Register van cliëntondersteuners

Register van cliëntondersteuners

BCMB raadt cliëntondersteuners aan zich te laten registreren als cliëntondersteuner bij het Registerplein. Hiermee laten professionals zien dat ze kwaliteit bieden. Daarnaast adviseren wij gemeenten en zorgkantoren om deze registratie als inkoopeis op te nemen bij het inkopen van cliëntondersteuning. Klik hier voor meer informatie over registratie. Klik hier om direct naar het Register te gaan. Inlog kwijt? Stuur een mail naar info@registerplein.nl.
Lobby

Lobby

BCMB lobbyt voor kwalitatieve, onafhankelijke cliëntondersteuning voor alle levensgebieden. 
Klik hier voor meer info.

Onze missie

Onze missie is cliëntondersteuners ondersteunen in het professionaliseren van het vak en het verbreden van hun kennis en ervaring.

Onze visie

Onze visie is dat een goede cliëntondersteuner de cliënt en zijn omgeving in hun kracht zet en waar mogelijk het netwerk van de cliënt benut. Cliëntondersteuners hebben kennis en ervaring op het gebied van leven met een beperking.