BCMB

Hanneke Suvaal

 

Ieder mens verdient de steun die hij nodig heeft om toegang te verkrijgen tot de juiste zorg, om zich verder te ontwikkelen, om een inkomen te verwerven, om deel te nemen aan het sociale en maatschappelijke verkeer. Die steun bied ik graag. Dat doe ik zakelijk scherp en sociaal opgewekt vanuit mijn bedrijf Suvaal Zorg Zaken. Voor cliëntondersteuning vanuit de Wlz werk ik samen met partners van het zorgkantoor in Noord Holland.

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe ingewikkeld vraagstukken kunnen zijn of zwaar kunnen vallen. Het is dan fijn als iemand meedenkt en helpt te achterhalen waar je het meest bij geholpen bent.

Ik neem mee mijn kennis van het sociaal domein en mijn bedrijfseconomische achtergrond. Ook neem ik mee mijn jarenlange ervaring bij de Nederlandse Spoorwegen, in het onderwijs, in de zorg en in de gehandicaptensport. Opgeleid tot mantelzorgmakelaar heb ik bovendien voldaan aan de vereisten van de BCMB en het ontwikkelprogramma tot onafhankelijke cliëntondersteuner afgerond.

Naast individuele ondersteuner wil ik als ambassadeur het geheel naar een hoger level te tillen. Als meer mensen met dezelfde vraagstukken lopen, op dezelfde drempels stuiten signaleer ik dat met de bedoeling een verbetering aan te brengen voor iedereen in plaats van per individu. Ik nodig daarom cliëntondersteuners in mijn omgeving (Utrecht, Amersfoort, Zwolle) uit om krachten te bundelen.

Publicatie: 24/04/2021Terug naar nieuwsoverzicht