BCMB Vindplek Cliëntondersteuners BCMB Werk gezocht

Online leeromgeving

Lidmaatschap van BCMB geeft toegang tot uitgebreide online leeromgeving 

Sinds januari 2023 faciliteert BCMB zelf de leeromgeving. De inloggegevens krijg je na betaling van de contributiefactuur. De online leeromgeving vind je via deze link.

In de leeromgeving vind je een format voor het opstellen van een persoonlijk plan, een 360 gradenfeedbackinstrument, intervisieformats en de mogelijkheid tot digitale intervisie. Als lid kun je onbeperkt gebruik maken van de aangeboden digitale cursussen. Zie voor het aanbod en de toegekende accreditatiepunten onderstaande tabel of klik hier voor het complete actuele overzicht aan onlinetrainingen. Bij een succesvolle afronding krijg je registratiepunten voor Registerplein en indien van toepassing SKJ.

Voor vragen over de leeromgeving of de inloggegevens van de leeromgeving kun je terecht bij BCMB: info@bcmb.nl

Onderdelen leeromgeving

In onderstaande tabel staat een overzicht van de mogelijkheden in de leeromgeving. De hier genoemde opleidingen zijn voor BCMB-leden gratis. Je mag als lid onbeperkt gebruik maken van dit aanbod. De opleidingen worden regelmatig geactualiseerd. Check daarom ook zelf regelmatig het aanbod via je leeromgeving-account. BCMB biedt ook scholing aan waar kosten aan zijn verbonden. Wil je weten of er iets voor jou bij is? Check dit via je leeromgeving-account .

Opleiding SKJ Registerplein
Dementie    10,5
Geestelijke gezondheidszorg 23,5 23,5
Intervisie cliëntondersteuner  6 ** 12**
LVB 18- /18+ 27 27
Mantelzorg   13
Multi probleemgezinnen 15 15
Persoonlijke ontwikkeling  5 5
Samenwerken   6
Wetgeving   6
Wet langdurige zorg   11

De ** bij Intervisie cliëntondersteuner staan bij SKJ, omdat het om 6 bijeenkomsten gaat. Bij Registerplein gaat het om 12 reflectiepunten.