BCMB Vindplek Cliëntondersteuners BCMB Werk gezocht

Vindplek Cliëntondersteuners BCMB


Welkom op de vindplek van cliëntondersteuners!

Op deze pagina kunt u cliëntondersteuners en organisaties vinden die cliëntondersteuning bieden. Er kan gezocht worden op gemeente, zorgkantoorregio, Wmo of Wlz en op naam (van cliëntondersteuner of van organisatie).

Cliëntondersteuning wordt ingekocht door gemeenten (voor mensen zonder Wlz-indicatie) en door zorgkantoren (voor mensen met een Wlz-indicatie).

Alleen organisaties die voldoen aan de wettelijke criteria (gratis, onafhankelijk en ingekocht door een gemeente en/of zorgkantoor) zijn vermeld. Per organisatie zijn de cliëntondersteuners opgenomen die lid zijn van BCMB en die hebben aangegeven vermeld te willen worden op onze website.

Disclaimer

  • Er kan niet gegarandeerd worden dat de cliëntondersteuner van voorkeur beschikbaar is op het gewenste moment en in die regio/gemeente. Wij adviseren cliënten en verwijzers om contact op te nemen met de organisatie. Zij zullen een deskundige cliëntondersteuner toewijzen.
  • Deze vindplek is niet volledig. Niet iedere organisatie of cliëntondersteuner wil vindbaar zijn via een centrale vindplek. Heeft u niet gevonden wat u zocht? U kunt het ook proberen via regelhulp.nl.

Op de pagina Werk gezocht vindt u cliëntondersteuners die een werkgever of opdrachtgever zoeken.