BCMB Vindplek Cliëntondersteuners BCMB Werk gezocht

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zijn BCMB-leden die zich inzetten om het vak van onafhankelijke cliëntondersteuner, maar ook de rol van BCMB als beroepsvereniging, onder de aandacht te brengen en beter vindbaar en toegankelijker te maken. De afgelopen jaren hebben we ruim 30 cliëntondersteuners opgeleid om ambassadeur te worden voor BCMB. 


BCMB staat voor het belang van onafhankelijke cliëntondersteuning en de meerwaarde die de beroepsmatige cliëntondersteuner, jij dus, kan hebben voor cliënten en de samenleving. Om deze meerwaarde van cliëntondersteuning op een positieve manier onder de aandacht te brengen, bieden we jou als lid de mogelijkheid om ambassadeur te worden.


Wil jij je ontwikkelen tot lokale ambassadeur?

  • Geloof jij in de waarde van onafhankelijke cliëntondersteuning?
  • Wil jij je hard maken om onafhankelijke cliëntondersteuning positief onder de aandacht te brengen?
  • Heb je een assertieve én nieuwsgierige instelling en kun je mensen beïnvloeden en bewegen?

Lees dan hoe je ambassadeur wordt en wat je daarvoor terugkrijgt.

 

Wil je in contact komen met een van onze ambassadeurs?

Ben je benieuwd wat onze ambassadeurs voor jou kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@bcmb.nl met de reden waarom je graag in gesprek wilt met een ambassadeur en de regio waarin je werkt. 

 

Maak jezelf én je vak sterk!

Geloof jij in de waarde van onafhankelijke cliëntondersteuning en wil jij je hard maken om dat positief onder de aandacht te brengen? Heb je een nieuwsgierige instelling en kun je mensen beïnvloeden en bewegen? Om de meerwaarde van cliëntondersteuning op een positieve manier onder de aandacht te brengen, kunnen we jouw inbreng goed gebruiken. Maak jezelf en je vak sterk en word ambassadeur van BCMB!

Word Ambassadeur!