BCMB Vindplek Cliëntondersteuners BCMB Werk gezocht

Verdiepende masterclasses

De verdiepende masterclasses van BCMB zijn bedoeld voor ervaren cliëntondersteuners met minimaal twee jaar werkervaring (een registratie als cliëntondersteuner senior). Elk jaar ontwikkelen we met subsidie van VWS nieuwe masterclasses die onze leden zonder extra kosten kunnen volgen.

De tarieven van de masterclasses kunnen variëren en staan afzonderlijk vermeld bij iedere masterclass. Elk jaar ontwikkelen we met subsidie van VWS nieuwe masterclasses die we daardoor tijdelijk goedkoper kunnen aanbieden aan leden van BCMB. Alle masterclasses zijn geaccrediteerd en leveren punten op voor jouw registratie.

Verdiepende masterclasses 2024

Casuïstiekdagen Wmo&Jeugdwet en Wlz

Heb je al ruime ervaring als cliëntondersteuner en wil je aan de hand van casuïstiek je kennis vergroten rondom wet- en regelgeving? BCMB organiseert in 2024 een casuïstiekdag over de Wmo en Jeugdwet een dag over de Wlz. Tijdens deze training nemen bestuursleden Trudy Roffel en Miranda van der Hout jullie mee in de wet- en regelgeving en jouw rol als cliëntondersteuner. Deelnemers kunnen als ze dat willen hun eigen casuïstiek inbrengen.

Lees meer over de casuistiekdagen en meld je aan


Masterclass mediation 

Soms is expertise nodig om conflicten te kunnen herkennen en hanteren. Mediationvaardigheden kunnen dan goed van pas komen. Hiervoor is naast een handelingsrepertoire ook een duidelijke en veilige positie noodzakelijk en een helder speelveld. De driedaagse masterclass mediation gaat in op thema's die spelen bij conflicten en de mediationvaardigheden die je daarbij in kan zetten. We bieden een theoretisch kader en oefenen veel met praktijkvoorbeelden. 

Lees meer over de masterclass mediation en meld je aan


Masterclass autisme (verdieping)

De verdiepende opleiding rondom autismespectrumstoornissen is bedoeld voor professionals die al veel kennis hebben opgedaan in het werken met mensen met autisme. Er ligt focus op visieontwikkeling van jou als professional en hoe dit kan doorwerken in jouw handelen. Kortom een e-learning met daaraan gekoppeld een masterclass met unieke verdieping. We nemen je mee in nieuwe theoretische inzichten rondom informatieverwerking, stress, communicatie en een autistische burn-out.

Lees meer over de masterclass autisme en meld je aan

 

Betaling

Na je inschrijving kun je alleen betalen via iDeal. Ben je lid? Log dan bovenin het aanmeldformulier in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dan wordt automatisch het reductietarief voor leden berekend. Nog geen lid? Als je je eerst aanmeldt als lid, dan kun je alsnog gebruikmaken van het voordelige ledentarief voor de Masterclasses. Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap van BCMB.

De annuleringsvoorwaarden lees je in onze Algemene Voorwaarden

Kosten voor scholing zijn onder voorwaarden aftrekbaar voor je inkomstenbelasting. Sommige werkgevers vergoeden scholing. Vraag ernaar bij je eigen werkgever.  


Heb je vragen over de verdiepende masterclasses?

Stuur dan een mail naar info@bcmb.nl