BCMB

Marga van de Glind

 

Sinds 2 jaar heb ik een eigen bedrijf: Aandacht voor uw Zorg. Deze naam heb ik gekozen omdat dit aangeeft waar ik voor wil staan. Oprechte aandacht voor mensen en op zoek gaan naar de ander. Wat wil de ander en wat heeft die nodig  om met behoud van eigen regie zijn leven vorm en inhoud te kunnen geven. Ondanks beperking en ziekte.   

Dit klinkt misschien wat zweverig, maar het werk is concreet genoeg om met 2 benen op de grond te blijven staan.

Ik ben ambassadeur geworden omdat er te weinig mensen zijn, die weten wat een Clientondersteuner doet en wat dit voor hen kan betekenen in een moeilijke fase van hun leven.

Verwijzers zijn we nodig naar Clientondersteuners die hun werk onafhankelijk oppakken.

Wanneer ik als ambassadeur vertel over Clientondersteuning dan ben ik neutraal. Dan sta ik voor het beroep en niet voor mijn eigen toko.

Ik heb al een aantal malen voorlichting gegeven over Clientondersteuning. Wat is er mogelijk, hoe dan, waar dan. Ik vertel dan waar mensen Clientondersteuning kunnen halen. Bij de gemeente, het Zorgkantoor of via een Mantelzorgmakelaar. Dat hangt er vanaf wat je nodig hebt.

Ook werk ik graag samen met andere partijen. Zoekend naar waar we elkaar kunnen versterken. Niet vanuit de concurrentie gedachte maar samen betekent: 1 + 1 = 3 in het belang van de cliënt.

Dit wil ik het komend jaar verder oppakken.

Als Clientondersteuner werk ik , voornamelijk in de regio Groningen en Drenthe, als onderaannemer bij de Maatschap WLZ Clientondersteuning.

In Noord Nederland ben ik daarnaast actief als Mantelzorgmakelaar