BCMB Vindplek Cliëntondersteuners BCMB Werk gezocht

Inschrijving Masterclasses 2021 geopend

BCMB biedt in 2021 alle Masterclasses tweemaal aan in online vorm.

Voor beginnende cliëntondersteuners of voor mensen die zich om willen laten scholen tot cliëntondersteuner organiseert BCMB masterclass 1 tot met 4. Deze 4 masterclasses leiden op tot cliëntondersteuner en geven na succesvolle afronding toegang tot het Basisregister van Cliëntondersteuners. Na de masterclasses 1 tot en met 4 ontvang je een casus- en reflectietoets. Deze moet je met succes afronden om toegang te krijgen tot het Register van Cliëntondersteuners. Dit geldt ook voor mensen met één of meer vrijstellingen. Daarnaast gelden de reguliere eisen voor de registratie (HBO-diploma of vergelijkbaar en VOG).

Masterclass 5 en verder zijn bedoeld voor ervaren cliëntondersteuners. Hiervoor is het aan te raden dat je masterclass 1 tot en met 4 hebt gevolgd en/of enkele jaren als cliëntondersteuner hebt gewerkt. De masterclasses vormen tezamen de leerlijn cliëntondersteuning. Voor alle scholing van BCMB gelden de volgende Algemene Voorwaarden.

Kosten

Deelname aan een volledige masterclass kost € 200 voor leden en € 385 voor niet-leden.

Ben je nog geen lid? Als je je aanmeldt als lid, dan kun je alsnog gebruik maken van het voordelige ledentarief voor de Masterclasses én van de overige gratis on line trainingen. Klik hier voor alle informatie over het lidmaatschap van BCMB.

Voor meer informatie en inschrijving, lees hier verder.

Liever een e-learning in eigen tijd?

Volg je liever scholing in eigen tijd? Kijk dan eens op onze website naar een voor jou passende e-learning. Deze kun je in je eigen tijd volgen. De vier e-learnings Mantelzorg, Arbeidsparticipatie, Wlz en Wetgeving zijn onlangs geactualiseerd.

Klik hier voor ons actuele aanbod voor leden van BCMB.