BCMB Vindplek Cliëntondersteuners BCMB Werk gezocht

Online workshop 'Hoe zet je als cliëntondersteuner social media slim en succesvol in?'

Donderdag 10 oktober 2024 van 9.30 tot 12.00 uur


Hoe kan ik als cliëntondersteuner mijn plek pakken op social media? Welk kanaal past bij mij en wat heb ik te vertellen? Hoe kom ik meer in gesprek met mijn volgers, fans of connecties? En waarom zou ik social media inzetten? Vragen die jij jezelf misschien weleens stelt of waar je het met andere cliëntondersteuners over hebt. En dat is goed, want ‘zomaar’ wat doen of één keer in de drie maanden iets delen, zet weinig zoden aan de dijk. 

Tijdens de workshop  ‘Hoe zet je als cliëntondersteuner social media slim en succesvol in?' gaat Maaike Cestari samen met jou op zoek naar de antwoorden. Ook ga je aan de slag met kleine opdrachten. Soms alleen, soms met een aantal andere deelnemers. Via Mentimeter (een online tool) en de chatfunctie kun jij als deelnemer van deze workshop je mening, vragen en ervaring delen.  

Aan het einde van de workshop weet je onder andere hoe je in weinig tijd tóch met regelmaat van je kunt laten zien en horen, waar je rekening mee moet houden als je een post schrijft en welk kanaal het beste bij je past. 

Deze online workshop vindt plaats op donderdag 10 oktober 2024 van 9.30 tot 12.00 uur. 

Aanmelden

Meld je uiterlijk 20 september aan via onderstaande knop aan. Alleen leden van BCMB kunnen zich aanmelden voor deze gratis workshop. 

 MELD JE HIER AAN

Na je inschrijving krijg je een vragenformulier waarmee je kunt aangeven met welke onderwerpen of kanalen je graag aan de slag wilt.

Deze workshop wordt gegeven door Maaike Cestari, zelfstandig content- en communicatieadviseur. Ze helpt diverse organisaties en ZZP’ers met hun contentstrategie, teksten en social media. Sinds maart 2022 ondersteunt ze BCMB als marketing- en communicatieadviseur. 

Graag tot donderdag 10 oktober!