BCMB

Hoe word je Ambassadeur?

Ben je een verbinder en netwerker die houdt van samenwerken? En: heb je ruimte om op vrijwillige basis (met een kleine onkostenvergoeding) tijd en energie te besteden aan het ambassadeurschap?

Kijk hier naar het profiel van de ambassadeur en bepaal zelf of dat past bij jou.

Interesse? Meld je dan aan bij BCMB door hier in te loggen en kies dan voor de activiteit aanmelding ambassadeur of stuur een mail naar [javascript protected email address] en/of [javascript protected email address] 

Na je aanmelding nemen wij persoonlijk contact met je op om kennis te maken en een intake te doen. Bij een goede match word je uitgenodigd voor een trainingsdag.

Wat bieden wij jou?

Lees hier meer over de training en de speciale activiteiten voor ambassadeurs. De training voor de eerste groep is afgerond op 7 november 2019. In 2020 start een nieuwe opleiding voor ambassadeurs. Belangstelling? Meld je dan hier aan. Eerst inloggen met je e-captain account en dan de opleiding ambassadeur aanklikken.

De in het voorjaar geplande trainingen kunnen vanwege de corona maatregelen helaas niet doorgaan. Wij zoeken momenteel naar een online oplossing. Belangstellenden die zich hebben aangemeld of dat alsnog doen krijgen hierover z.s.m. bericht.

De terugkomdag zal dan gepland worden in het najaar van 2020.