BCMB Vindplek Cliëntondersteuners BCMB Werk gezocht

Het bestuur van BCMB is op zoek naar versterking

Met het vertrek van Dîde Sörman is er een plek vrijgekomen in het bestuur van de beroepsvereniging van cliëntondersteuners (BCMB). Bestuurslid Trudy Roffel heeft de voorzittershamer eind vorig jaar van Sörman overgenomen en zal die rol waarschijnlijk voorlopig blijven vervullen. Wel is er behoefte aan een vijfde bestuurslid. De voorkeur gaat uit naar een zelfstandige cliëntondersteuner, die bijvoorbeeld bij een maatschap is aangesloten. BCMB streeft naar een diverse samenstelling in het bestuur.

Er wordt gezocht naar een enthousiaste, analytische denker met goede mondelinge vaardigheden, die het leuk vindt om samen met andere bestuursleden te bekijken hoe cliëntondersteuning bij het ministerie van VWS, en andere stakeholders, naar een hoger plan kan worden getild.

Dus heb je een sterke mening over het vak en loop je over van de ideeën? Wil je een bijdrage leveren aan het borgen van de kwaliteit, of aan het vergroten van de naamsbekendheid, dan is een bestuursfunctie misschien iets voor jou.

De tijdsinvestering bedraagt ongeveer een dagdeel per maand. De ene maand wordt in de avond vergaderd en de andere maand overdag. Indien nodig is er een extra vergadering. De vergaderingen zijn nu online.

Procedure

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Auke Blom aukeblom@bcmb.nl en wie weet heten we je binnenkort welkom als nieuw bestuurslid.