BCMB Vindplek Cliëntondersteuners BCMB Werk gezocht

BCMB verwelkomt nieuw bestuurslid

BCMB heeft een duidelijke missie en visie; daar draag ik graag mijn steentje aan bij."

 

Vanaf 1 januari startte Jenny Wild als bestuurslid bij BCMB: "Ik ben 57 jaar, geboren in Belinju (Indonesië) en opgegroeid in Zeeland. Ik woon inmiddels al 53 jaar in Zeeland en het bevalt mij prima!

Ik heb twee kleinkinderen en vier kinderen, waarvan de oudste verstandelijk gehandicapt is. Hij heeft een zeldzaam syndroom, het Phelan-Mcdermid syndroom. Sinds zijn 18de jaar woont hij niet meer thuis en momenteel woont hij bij een zorgorganisatie in Udenhout. Het is de bedoeling dat hij in de nabije toekomst weer in Zeeland komt te wonen.

In mijn vrije tijd lees ik veel, met een voorkeur voor psychologische boeken en ook leren doe ik graag. Momenteel volg ik een cursus sociale psychologie, het gedrag van de mens vind ik erg boeiend. In 2021 heb ik de opleiding voor Cliëntondersteuners gevolgd en met goed resultaat afgesloten. Ik ben als onafhankelijk cliëntondersteuner langdurige zorg werkzaam bij Zorgbelang Brabant | Zeeland. Hier heb ik het erg naar mijn zin. 

Tijdens mijn opleiding heb ik modules gevolgd bij de BCMB, dit heb ik als verrijkend en verdiepend ervaren. Ik heb ook gemerkt hoe belangrijk het is dat er een beroepsvereniging is voor onafhankelijke cliëntondersteuners. BCMB heeft een duidelijke missie en visie, daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen."